Mεταφορική γραμμή Ελλάδα – Κύπρος

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΚΙΒΩΤΙΩΝ & ΜΙΚΡΟΔΕΜΑΤΩΝ

Οι ανάγκες για συνεχείς μεταφορές μικροδεμάτων και κιβωτίων μας οδηγούν στην συνεχή εξέλιξη μας για την καλύτερη οργάνωση αυτών των μεταφορών . Στην εταιρία Cycargo επενδύουμε διαρκώς στην διεύρυνση του δικτύου μας έτσι ώστε να καλύπτουμε τις μεταφορές των δεμάτων ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές σε Ελλάδα και Κύπρο . Τόσο η αφοσίωση μας στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, όσο και η επιδίωξη μας για την μείωση του μεταφορικού κόστους , είχαν ως αποτέλεσμα την παροχή χαμηλών τιμών μεταφοράς σε συνδυασμό με την άμεση παραλαβή και παράδοση χωρίς καθυστερήσεις . Συνεργαζόμενοι μαζί μας θα διαπιστώσετε πόσο κοντά βρίσκεται η Ελλάδα με την Κύπρο σε τιμές και χρόνο παράδοσης !

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ

Στην Cycargo οι μεταφορές οχημάτων μοτοσυκλετών και θαλάσσιων σκαφών είναι εβδομαδιαίες από και προς Κύπρο και εξυπηρετούμε κάθε ανάγκη που προκύπτει είτε αφορά στην φόρτωση είτε στην διαδικασία των τελωνειακών διατυπώσεων για την ελεύθερη μετακίνηση αυτών . Η ασφαλής διακίνηση τους, είναι πρώτιστης σημασίας για εμάς . Έχουν θεσπιστεί διαδικασίες κατάλληλης εποπτείας της μεταφοράς των αυτοκινούμενων έτσι ώστε να αποφεύγονται μετατοπίσεις και προκλήσεις φθορών . Συγκεκριμένο προσωπικό επιμελείται την επίβλεψη των διαδικασιών αυτών .

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ CONTAINERS

Η Cycargo διαθέτει containers όλων των τύπων όπως 20 – 40 – 45 ποδών είτε για ξηρό φορτίο είτε για ψυγείο . Επίσης διαθέτει containers για φορτία ειδικών μεταφορών τύπου open top ανοιχτής οροφής καθώς και πλατφόρμες flatracks . Προσφέρουμε υπηρεσίες μεταφορών ολόκληρων φορτίων σε containers door to door καλύπτοντας όλες τις περιοχές της Ελλάδος και Κύπρου . Ο συνδυασμός οδικής και θαλάσσιας μεταφοράς των containers είναι απαραίτητος και το επιτυγχάνουμε αυτό με την υποστήριξη των συνεργατών μας στην χερσαία μεταφορά (καθημερινά δρομολόγια από-προς το κάθε λιμάνι που εξυπηρετούμε). Οι ναύλοι μεταφοράς είναι πάντοτε ανταγωνιστικοί και προσαρμοσμένοι στην σχέση ποιότητας – τιμής . Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία, πληροφόρηση σχετικά με τις υπηρεσίες αυτές .

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΠΑΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΞΥΛΟΚΙΒΩΤΙΩΝ

Στην Cycargo μεταφέρουμε κάθε είδους παλέτες όπως επίσης και ογκώδη ξυλοκιβώτια κάθε συσκευασίας . Γνωρίζουμε πολύ καλά τις ιδιαιτερότητες των φορτίων αυτών για αυτό και εκπαιδεύουμε διαρκώς τους φορτοεκφορτωτές μας σε Ελλάδα και Κύπρο για την σωστή διαχείριση των φορτίων αυτών . Επίσης επενδύουμε σε μηχανήματα ανύψωσης καθώς και συσκευασίας για να υποστηρίζουμε σωστά τις μεταφορές αυτές προλαμβάνοντας τις φθορές και ζημίες κατά την μετακίνηση αυτών των φορτίων . Επικοινωνώντας με τους αρμόδιους στην εταιρία μας , θα διαπιστώσετε από την πρώτη επαφή ότι διαχειριζόμαστε με ιδιαίτερη προσοχή τις μεταφορές των εμπορευμάτων σας κάτω από συνεχή επίβλεψη σε κάθε στάδιο μεταφόρτωσης μέχρι την παράδοση στον τελικό αποδέκτη του φορτίου σας .

ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΦΟΡΤΙΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ – ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

Φορτία ειδικού τύπου όπως μηχανήματα ογκώδη και ιδιαίτερες κατασκευές χρήζουν εξειδίκευσης και πιστοποίησης για την ασφαλή τους μεταφορά . Δεν δύνανται οποιοσδήποτε μεταφορέας να διακινεί τέτοιου είδους φορτία χωρίς την απαραίτητη γνώση, εμπειρία και πιστοποίηση . Στην Cycargo θα διαπιστώσετε αμέσως τη μακρόχρονη εμπειρία που συνδυάζει γνώση και εκπαίδευση σε ένα ιδιαίτερο τομέα μεταφορών . Επίσης στην κατηγορία ειδικών φορτίων κατατάσσονται και τα επικίνδυνα είδη (dangerous goods IMO class-ADR) όπως χημικά – χρώματα – διαβρωτικά – εύφλεκτα είδη – φάρμακα κ.α. τα οποία χρειάζονται ειδική μεταχείριση και σχετική αδειοδότηση για την μετακίνηση τους από τον εκάστοτε μεταφορέα .

ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΕΙΣ

Στην Cycargo θα βρείτε πλήρη υποστήριξη σχετικά με διαδικασίες εκτελωνισμού των εισαγόμενων ή εξαγόμενων προϊόντων σας . Σε κάθε λιμάνι που εξυπηρετούμε υπάρχει εκτελωνιστική κάλυψη από την εταιρία μας . Να σημειώσουμε ότι τόσο η Ελλάδα όσο και η Κύπρος είναι χώρες ενταγμένες στην Ευρωπαϊκή τελωνειακή ένωση, παρόλα αυτά κάποια είδη μεταφοράς εντάσσονται σε ελέγχους κατά την διακίνηση τους από την μία χώρα στην άλλη και υπόκεινται σε συγκεκριμένους φόρους, δασμούς κ.α. Με πλήρη εμπιστοσύνη στο εγκεκριμένο δίκτυο των τελωνειακών μας συνεργατών μπορούμε και σας προσφέρουμε αυτές τις υπηρεσίες εφόσον μας ζητηθεί .

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ – ΟΙΚΟΣΚΕΥΕΣ

Ένας πολύ ιδιαίτερος τομέας που δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην Cycargo είναι αυτός των μετακομίσεων από Ελλάδα σε Κύπρο και αντίστροφα . Έχοντας μία μακρόχρονη εμπειρία στον κλάδο αυτόν τα στελέχη τις εταιρίας μας, θα είναι από την πρώτη στιγμή δίπλα σας για να σας βοηθήσουν να πάρετε τις σωστές αποφάσεις σχετικά με την μετακόμιση σας . Παρέχουμε όλο το φάσμα των υπηρεσιών στην μετακόμιση όπως συσκευασία – αμπαλαζ – φόρτωση – εκφόρτωση – αποσυσκευασία – ανυψωτικά μηχανήματα για χρήση σε πολυώροφες εγκαταστάσεις κ.ο.κ . Τα συνεργεία μας είναι επιλεγμένοι συνεργάτες και είναι στην διάθεση σας εφόσον κριθεί απαραίτητο να έρθουν στον χώρο σας για εκτίμηση της οικοσκευής σας . Θα είμαστε δίπλα σας σε αυτήν την δύσκολη στιγμή της μετοίκησης σας στο εξωτερικό με την καλύτερη δυνατή υποστήριξη .

ΨΥΧΟΜΕΝΑ ΦΟΡΤΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΚΑΤΑΨΥΞΗ

Η Cycargo έχει ιδιαιτέρως επενδύσει στον τομέα των ψυχόμενων μεταφορών . Στην μεταφορά ειδών διατροφής πρέπει να πιστοποιείται πλήρως και με ακρίβεια η ποιότητα των υπηρεσιών . Πρέπει να διασφαλίζεται η συνεχής ψηφιακή παρακολούθηση των θερμοκρασιών για να διαπιστώνεται εγκαίρως οποιαδήποτε μεταβολή και να λαμβάνονται μέτρα για την αποφυγή αλλοίωσης των φορτίων . Οι υπερ-σύγχρονες υποδομές μας καθώς και η επένδυση σε νέες τεχνολογίες και μηχανολογικό εξοπλισμό, μας καθιστούν εγγυητές για την ασφαλή μεταφορά των αγαθών σας μεταξύ Ελλάδος και Κύπρου .

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΕΙΔΩΝ

Η εταιρία μας συνεργάζεται με εγκεκριμένες ασφαλιστικές εταιρίες που έχουν πολυετή γνώση και εμπειρία στον κλάδο των ασφαλιστικών καλύψεων για εμπορεύματα προς μεταφορά . Η εταιρία μας διακρίνεται για την ιδιαίτερη επιμέλεια που επιδεικνύει στην ασφαλή μεταφορά των εμπορευμάτων των πελατών της. Η ασφαλιστική κάλυψη για οποιαδήποτε εξαγωγή – εισαγωγή σας είναι μία επί πλέον διασφάλιση για την μεταφορά των αγαθών σας σε περίπτωση κάποιου απροσδόκητου συμβάντος . Απευθυνθείτε στον εκάστοτε αρμόδιο της εταιρίας μας και θα σας συμβουλέψει καταλλήλως .

Γρήγορη εξυπηρέτηση με ασφάλεια!